Saat meiltä helposti Suomen maistuvimman & terveellisimmän yrityslahjan henkilöstöllesi!

Lahja, joka maistuu! 🙂 Astikkalan pakastemarjalahjakortti on paitsi ihanan helppo valinta (halutessasi lähetämme lahjakortit puolestasi lahjan saajille), mutta se myös tukee henkilöstösi hyvinvointia. Samalla tuet myös suomalaista ja erityisesti itäsuomalaista ruokatuotantoa.

"Mie tykkään eniten vatuista ja karpaloista!"

Jokainen saa valita omat suosikkimarjansa

Antamalla pakastemarjalahjakortin jokainen voi koota omat suosikkimarjansa pakettiinsa koko runsaasta valikoimastamme.

Tutustu valikoimaan

"mistä ja millon ne marjat saa?"

Nouto, kun saajalle sopii

Lahjakortin saaja voi noutaa marjat miltä tahansa noutopisteeltä hänelle sopivana noutoaikana. Noutopisteitä on Joensuussa, Kiteellä, Kesälahdella ja Lahdessa.

Noutopisteiden osoitteet

"Apua joulu tullee, mitä myö annetaan tänä vuonna!"

Valmistaudu jouluun nyt

Joululahjojen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Mitä jos tänä jouluna antaisitkin suklaiden sijaan terveellisemmät herkut?

Tilaa Astikkalan pakastemarjalahjakortit nyt ja vältä viime hetken stressi.

Tilausohjeet

Voit tilata lahjakortit kahdella tapaa:

  1. Tilaa lahjakortit alta. Valitse haluamasi summa ja lahjakorttien määrä alta. Lahjakortit toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin.
  2. Tilaa lahjakortit sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella tai laittamalla viestiä myynti@astikkala.fi. Jos haluat, että lähetämme lahjakortit puolestasi henkilöstölle ja haluat maksaa laskulla, valitse tämä vaihtoehto. Kerro, mille summalle haluat lahjakortit ja kuinta monta lahjakorttia tilataan. Lahjan saajien sähköpostiosoitteet voit toimittaa myös myöhemmin. Vastaamme sinulle viimeistään kahden vuorokauden kuluessa.

Yhteydenotto