Tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Astikkala Oy
Astikkalantie 8
59800 Kesälahti

2. Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö
Maarit Astikainen
maarit.astikainen@astikkala.fi

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?
Tässä rekisterissä käsitellään henkilötietoja Astikkalan verkkokaupan tilausten toimittamiseen, palauttamiseen ja tilausteen liittyviin yhteydenottoihin liittyen. Mikäli asiakas on hyväksynyt myös sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinoinnin, voidaan asiakkaalle lähettää markkinointiviestejä.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on rekisteröidyn ja Astikkalan välinen sopimussuhde.

4. Mitä tietoja käsittelemme?
Rekisterissä käsitellään tietoja, jotka asiakas antaa itse tilausta tehdessään tai rekisteröityessään uutiskirjeen tilaajaksi. Näitä tietoja ovat muun muassa nimi, puhelinnumero, osoite ja tilaustiedot.

5. Säilytysaika
Tiedot säilytetään Astikkalan verkkokaupan tietokannassa toistaiseksi. Tietoja ei poisteta säännönmukaisesti.

6. Henkilötietojen luovuttaminen
Astikkala voi luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esimerkiksi maksutapahtumissa ja markkinointi- ja analysointitarkoituksissa palvelun tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat tällä hetkellä maksunvälittäjät (Klarna, PayPal, Stripe).

7. Miten tietojasi suojataan?
Henkilötiedot sijaitsevat verkkokaupan pilvipalvelussa, joka on suojattu SSL-salauksella sekä käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla. Pilvipalvelun teknisestä turvallisuudesta vastaa Shopify Inc.

8. Mitä oikeuksia sinulla on?

Tietojen tarkastaminen
Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Astikkala toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen
Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä, mikäli niitä ei tarvita enää syntyneen sopimusvelvoitteen täyttämiseen.

Valitusoikeus
Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

9. Evästeet
Eväste (ns. cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan asiakkaan tietokoneelle seuraavaa istuntoa varten. Evästeiden avulla seurataan mm. kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua. Astikkala käyttää evästeitä esimerkiksi ostoskorin tuotteiden tallentamiseen. Näin verkkosivusto muistaa käyttäjän ostoskorin sisällön, kun käyttäjä siirtyy taaksepäin esimerkiksi katselemaan muita tuotteita.

Astikkala käyttää evästeitä myös palveluiden analysoimiseen ja kehittämiseen. Evästeen avulla voidaan selvittää esimerkiksi miten suosittuja yksittäiset verkkosivuston sivut ovat tai minne sivuille tai sivuston osiin päädytään harvemmin, jolloin näitä sivuja ja niiden löytämistä voidaan parantaa. Evästeiden käytön tarkoituksena voi olla myös Astikkalan verkkosivuston kävijäseurannan mittaus. Evästeistä ei ole vahinkoa käyttäjän koneelle ja niiden voimassaoloaika on rajattu.

Voit hylätä evästeet selaimesi asetuksista niin, että selain ei salli niiden tallentamista. Huomaathan, että Astikkalan verkkosivuston toiminnot eivät toimi enää yhtä hyvin, jos rajoitat evästeiden käyttöä.

10. Ota yhteyttä
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai tiedusteltavaa tästä
tietosuojaselosteesta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse maarit.astikainen@astikkala.fi.