Olemme toimittaneet ensiluokkaisia marjapakasteita jo yli 400 ammattikeittiöön

Tarjoamme korkealaatuisia suomalaisia marjapakasteita ammattikeitti√∂iden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Olemme toimineet vuodesta 2005 alkaen ja toimittaneet marjoja vuosien saatossa yli 440 asiakkaalle niin yksityisell√§ kuin julkisella sektorilla. Tuo luku sis√§lt√§√§ muun muassa 118 koulua, 76 p√§iv√§kotia, 69 keskuskeitti√∂t√§, 42 ravintolaa, 31 vanhainkotia, 19 leipomo-kahvilaa, 10 sairaalaa, 7 pitopalvelua, 3 elintarvikejalostajaa, 2 viinitilaa ja 1 lastenkodin. Saisimmeko palvella sinuakin jatkossa? ūüôā

Yhteistyö Astikkalan kanssa

Tuomme tuotteet suoraan keittiöösi

Toimimme tällä hetkellä Itä- ja Etelä-Suomen alueilla. Käytössämme on oma kalusto, jolla tuotteet kuljetetaan pakastelämpotilassa suoraan sinun keittiöösi aukioloaikojenne puitteissa. Sinä säästät aikaasi, kun tukusta ei tarvitse tuoda enää marjoja vaan kannamme ne keittiöösi puolestasi.

Mikäli olet kiinnostunut toimituksista suoraan toimipaikkaasi, olethan yhteydessä meihin ja voimme kertoa tarkemmin mm. toimitusrytmistämme ja tilaustavoista.

Voitte myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa ne valitsemastanne noutopisteestä. Voit lukea lisää verkkokauppatoimituksista Näin tilaat -osiossa.

Aina 100 % suomalaista

Koska juuremme ovat suomalaisen ruoan alkutuotannossa, on ollut alusta asti selvää, että kaikki marjapakasteemme ovat aina 100 % suomalaisia. Suurin osa tuotteistamme on peräisin yrityksemme lähialueilta Itä-Suomesta. Marjojen matka pakastimeemme ei ole siis pitkä, joka pienentää tuotteidemme hiilijalanjälkeä merkittävästi. Tuotteillamme on käytössä Hyvää Suomesta -merkki.

Toimitamme näihin kaupunkeihin

Heinola
Hollola
Ilomantsi
Imatra
Joensuu
Juva
Kitee
Kerimäki
Kontiolahti
Kouvola
Lahti
Lappeenranta
Liperi
Mikkeli
Mäntyharju
Savonlinna
Parikkala
Ristiina
Taipalsaari
Tohmajärvi
Ylämylly

Jos kaupunkisi ei ollut listalla, voit olla silti yhteydessä, ja katsomme, voimmeko lisätä kaupunkisi toimitusajoihimme.

Nopea jäädytys takaa laadukkaan tuotteen

Laadukkaan pakasteen takaavat laadukas alkutuote sekä pakastusmenetelmä. Tuoreet marjat pakastamme nopealla menetelmällä. Nopea jäätyminen edesauttaa sitä, että marjat pysyvät pakastettuinakin irtonaisina, mutta sen lisäksi myös maku ja terveysominaisuudet säilyvät paremmin.

Kotimaisuus ja korkea laatu ovat Astikkalan tuotteiden ensisijaisia kriteereitä!

Aidot asiakassuhteet

Pienen√§ perheyrityksen√§ emme kangistu kaavoihin tai byrokratiaan, vaan palvelemme sinua yksil√∂llisesti. Opimme tilausrytmisi ja soitamme sinulle, jos ep√§ilemme, ett√§ olet unohtamassa j√§tt√§√§ tilauksen seuraavan toimitukseen. Aidot asiakassuhteet ovat yksi toimintamme kulmakivist√§! Meill√§ palvellaan asiakkaita iloisesti karjalaisittain! ūüôā

Marjat kokonaisina ja rouheena

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavina sekä kokonaisina marjoina että rouheena. Marjarouheet ovat kokonaisista pakastetuista marjoista murskattua rouhetta, joka on helppokäyttöinen tuotteissa, joihin halutaan rakenteeltaan pienempiä marjoja.

Esimerkiksi puolukkarouheesta valmistuu nopeasti puolukkasurvos käristyksen tai porkkanalettujen lisukkeeksi. Marjarouhe mansikasta tai mustikasta saa helposti kiisselin tai ne ovat kätevä ripotella sellaisenaan esimerkiksi puuron tai jogurtin sekaan, ja nautiskella helppona terveellisenä aamu- tai välipalana.

Lataa tuoteluottelomme

Klikkaa tästä ja lataa tuoteluottelomme käyttöösi.

Kuulemme mielellämme Sinusta

Kerromme mielellämme tuotteistamme ja palveluistamme Sinulle lisää. Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa suoraan meille.

Yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut toimituksista suoraan toimipaikkaasi, otathan yhteyttä. Voit kertoa viestissä, kuinka paljon käytätte pakastemarjoja vuodessa (arvio), jolloin voimme suoraan lähettää tarjouksen hinnoistamme.