Ensiluokkaisia marjapakasteita ammattilaiskeittiöihin

Palvelemme yrityksiä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Asiakkainamme
on suurkeittiöitä, ravintoloita, kahviloita ja leipomoita.

Yhteistyö Astikkalan kanssa

Tuomme tuotteet suoraan keittiöösi

Toimimme tällä hetkellä Itä- ja Etelä-Suomen alueilla. Käytössämme on oma kalusto, jolla tuotteet kuljetetaan pakastelämpotilassa suoraan asiakkaidemme toimipisteisiin. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja tarjoamme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Mikäli olet kiinnostunut toimituksista suoraan toimipaikkaasi, olethan yhteydessä meihin ja voimme kertoa tarkemmin mm. toimitusrytmistämme ja tilaustavoista.

Voitte myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa ne valitsemastanne noutopisteestä. Voit lukea lisää verkkokauppatoimituksista Näin tilaat -osiossa.

Aina 100 % suomalaista

Koska juuremme ovat suomalaisen ruoan alkutuotannossa, on ollut alusta asti selvää, että kaikki marjapakasteemme ovat aina 100 % suomalaisia. Suurin osa tuotteistamme on peräisin yrityksemme lähialueilta Itä-Suomesta. Marjojen matka pakastimeemme ei ole siis pitkä, joka pienentää tuotteidemme hiilijalanjälkeä merkittävästi. Tuotteillamme on käytössä Hyvää Suomesta -merkki.

Panostamme tuotteidemme laatuun

Laadukkaan pakasteen takaavat laadukas alkutuote sekä pakastusmenetelmä. Tuoreet marjat pakastamme nopealla menetelmällä. Nopea jäätyminen edesauttaa sitä, että marjat pysyvät pakastettuinakin irtonaisina, mutta sen lisäksi myös maku ja terveysominaisuudet säilyvät paremmin.

Kotimaisuus ja korkea laatu ovat Astikkalan tuotteiden ensisijaisia kriteereitä!

Aidot asiakassuhteet

Pienenä perheyrityksenä olemme joustava ja luotettava kumppani. Aidot asiakassuhteet ovat yksi toimintamme kulmakivistä.

Olemme toimineet vuodesta 2005 alkaen ja asiakkainamme on niin pieniä kahviloita kuin suuria julkisia keittiöitä kuten sairaaloita ja kaupunkien keskuskeittiöitä.

Marjat kokonaisina ja rouheena

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavina sekä kokonaisina marjoina että rouheena. Marjarouheet ovat kokonaisista pakastetuista marjoista murskattua rouhetta, joka on helppokäyttöinen tuotteissa, joihin halutaan rakenteeltaan pienempiä marjoja.

Esimerkiksi puolukkarouheesta valmistuu nopeasti puolukkasurvos käristyksen tai porkkanalettujen lisukkeeksi. Marjarouhe mansikasta tai mustikasta saa helposti kiisselin tai ne ovat kätevä ripotella sellaisenaan esimerkiksi puuron tai jogurtin sekaan, ja nautiskella helppona terveellisenä aamu- tai välipalana.

Lataa tuoteluottelomme

Klikkaa tästä ja lataa tuoteluottelomme käyttöösi.

Toimitamme näihin kaupunkeihin

Heinola
Hollola
Ilomantsi
Imatra
Joensuu
Juva
Järvenpää
Kitee
Kerimäki
Kontiolahti
Kouvola
Lahti
Lappeenranta
Liperi
Mikkeli
Mäntsälä
Mäntyharju
Savonlinna
Parikkala
Ristiina
Taipalsaari
Tohmajärvi
Ylämylly

Jos kaupunkisi ei ollut listalla, voit olla silti yhteydessä, ja katsomme, voimmeko lisätä kaupunkisi toimitusajoihimme.

Kuulemme mielellämme Sinusta

Pienenä toimijana olemme ketterä ja joustava kumppani. Kerromme mielellämme tuotteistamme ja palveluistamme Sinulle lisää. Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa suoraan meille.

Yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut toimituksista suoraan toimipaikkaasi, ota yhteyttä: