Tuotteet

Käytämme tuotteissamme ainoastaan suomalaisia marjoja, joista suurin osa on peräisin yrityksemme lähialueilta Itä-Suomesta. Marjojen matka pakastimeemme ei ole siis pitkä, joka pienentää tuotteidemme hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Laadukkaan pakasteen takaa laadukas alkutuote sekä pakastusmenetelmä. Tuoreet marjat pakastemme nopealla menetelmällä. Nopea jäätyminen edesauttaa sitä, että marjat pysyvät pakastettuinakin irtonaisina, mutta sen lisäksi myös maku ja terveysominaisuudet säilyvät paremmin.

Kotimaisuus ja korkea laatu ovat Astikkalan tuotteiden ensisijaisia kriteereitä!

Puutarhamarjat

Metsämarjat

Marjasekoitukset

Marjat kokonaisina tai rouheena

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavina sekä kokonaisina marjoina että rouheena. Marjarouheet ovat kokonaisista pakastetuista marjoista murskattua rouhetta, joka on helppokäyttöinen tuotteissa, joihin halutaan rakenteeltaan pienempiä marjoja. Esimerkiksi puolukkarouheesta valmistuu nopeasti puolukkasurvos käristyksen tai porkkanalettujen lisukkeeksi. Marjarouhe mansikasta tai mustikasta saa helposti kiisselin tai ne ovat kätevä ripotella sellaisenaan esimerkiksi puuron tai jogurtin sekaan, ja nautiskella helppona terveellisenä aamu- tai välipalana.

Tuoteluettelo

Voit ladata täyden tuoteluettelomme tästä, josta löydät myös saatavilla olevat pakkauskoot.

Astikkala Oy
Astikkalantie 8
59800 Kesälahti

myynti@astikkala.fi
Y-tunnus 19678890