Tuotteet

Käytämme tuotteissamme ainoastaan suomalaisia marjoja, joista suurin osa on peräisin yrityksemme lähialueilta Itä-Suomesta. Marjojen matka pakastimeemme ei ole siis pitkä, joka pienentää tuotteidemme hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Laadukkaan pakasteen takaa laadukas alkutuote sekä pakastusmenetelmä. Tuoreet marjat pakastemme nopealla menetelmällä. Nopea jäätyminen edesauttaa sitä, että marjat pysyvät pakastettuinakin irtonaisina, mutta sen lisäksi myös maku ja terveysominaisuudet säilyvät paremmin.

Kotimaisuus ja korkea laatu ovat Astikkalan tuotteiden ensisijaisia kriteereitä!

Puutarhamarjat

Metsämarjat

Marjasekoitukset

Marjat kokonaisina tai rouheena

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavina sekä kokonaisina marjoina että rouheena. Marjarouheet ovat kokonaisista pakastetuista marjoista murskattua rouhetta, joka on helppokäyttöinen tuotteissa, joihin halutaan rakenteeltaan pienempiä marjoja. Esimerkiksi puolukkarouheesta valmistuu nopeasti puolukkasurvos käristyksen tai porkkanalettujen lisukkeeksi. Marjarouhe mansikasta tai mustikasta saa helposti kiisselin tai ne ovat kätevä ripotella sellaisenaan esimerkiksi puuron tai jogurtin sekaan, ja nautiskella helppona terveellisenä aamu- tai välipalana.

Tuoteluettelo

Voit ladata täyden tuoteluettelomme tästä, josta löydät myös saatavilla olevat pakkauskoot.

Hyvää Suomesta -merkki takaa kotimaisen raaka-aineen ja työn

Astikkalan tuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Se on tae sekä suomalaisesta raaka-aineesta että työstä. Hyvää Suomesta -merkin omaavat tuotteet ovat yhden ainesosan tuotteissa aina 100 %:sti suomalaisia sekä useamman raaka-aineen tuotteissa raaka-aineet ovat 75 – 100 %:sti suomalaisia. Astikkalan tuotteilla kotimaisuusaste on aina 100 %.

Raaka-aineen lisäksi tuotemerkki takaa sen, että tuotteet ovat valmistettu ja pakattu Suomessa. Rakkaudesta oman maan ruokaan!

Lisätietoja merkista: hyvaasuomesta.fi

Astikkala Oy
Astikkalantie 8
59800 Kesälahti

myynti@astikkala.fi
Y-tunnus 19678890