Joulukuu 13, 2018

 

HYVÄÄ JOULUA!

 

Jos kaipaat joulupöytääsi raikkaita marjoja tai haluat toivottaa läheisillesi marjaisaa joulunaikaa, on niitä saatavilla Astikkalasta.  Lahjaksi voit hankkia Astikkalan marjaisan lahjakortin haluamallesi summalle.

Joulukuu 11, 2017

 

JOULUINEN SUORAMYYNTIPÄIVÄ

 

Tule hakemaan joulupöydän herkkuihin kotimaiset pakastemarjat Astikkalasta. Suoramyyntipäivä sunnuntaina 17.12.2017 kello 11-14 Vakkalahen Ladolla.

Pakastemarjoista loihdit joulupöydän kruunun. Mikä olisikaan parempi päätös juhla-aterialle kuin raikas marjajäädyke tai kastike marjoista Viktorian riisille tai pannacotalle.

 

Suoramyyntipäivän järjestämme jälleen tunnelmallisella Vakkalahen ladolla. Kävijöille tarjolla lämmikkeeksi glögiä ja pipareita. Arvomme lisäksi kävijöiden kesken Astikkalan lahjakortin!

 

P.S Astikkalan lahjakortti on myös oiva lahjaidea pukinkonttiin!

 

Vakkalahen Lato löytyy osoitteesta:

 

Astikkalantie 13, 59800 Kesälahti

 

Huom. maksutapana vain käteinen!

 

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä yhteystiedoista löytyvällä lomakkeella tai soittamalla numeroon 0400 702 051.

 

www.astikkala.fi

Marraskuu 2, 2017

 

SUORAMYYNTIPÄIVÄ

 

Järjestämme talven ensimmäisen suoramyyntipäivän lauantaina 11.11.2017 kello 11-14 Vakkalahen Ladolla.

Jos kesän sato jäi pakastamatta, niin nyt on oiva tilaisuus hakea Astikkalan pakasteesta täytettä omaan. Valikoimamme kokonaiset, rouheet ja sekoitukset näet täältä. Myynnissä pakkauskoot 500 g - 5 kg.

 

Vakkalahen Lato on vuonna 1965 rakennettu lato, joka on 2016 - 2017 remontoitu juhla- ja tapahtumatilaksi. Tule hakemaan pakastemarjoja joulunajan herkutteluun ja samalla tutustumaan uuteen vanhaan Vakkalahen Latoon!

 

Vakkalahen Lato löytyy osoitteesta:

 

Astikkalantie 13, 59800 Kesälahti

 

Huom. maksutapana vain käteinen!

 

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä yhteystiedoista löytyvällä lomakkeella tai soittamalla numeroon 0400 702 051.

 

www.astikkala.fi

Lokakuu 25, 2017

 

SYKSY ON TÄÄLLÄ

 

Suomalaisten marjojen satokausi tuli ja meni ja nyt onkin päivien lyhentyessä hyvä aika nauttia talven varalle säilötyistä herkuista. Tässä helppo resepti ihanasta klassikosta kinuskikastikkeesta, joka maistuu erityisesti kylmien, kohmeisten marjojen kanssa!

Kinuskikastike

 

2 dl kuohu- tai vispikermaa

1,5 dl fariinisokeria

1 rkl voita

 

Keitä kermaa ja fariinisokeria kattilassa noin 10 minuuttia hiljalleen, kunnes kinuski sakenee. Lisää nokare voita ja sekoita.

 

Maistuu parhaalta kuumana kotimaisten marjojen kera. Kinuskikastikkeen helppo ja kätevä kaveri on Astikkalan marjasekoitus tai marjasalaatti, joista saat valmiina pakasteena sekoituksen ihania kotimaisia marjoja tähän herkkuun!

 

Jos kesältä jäi marjat ottamatta talteen, niin kannattaa hyödyntää Astikkalan syksyn ja talven suoramyyntipäivät ja tulla hakemaan täydennystä omaan pakasteeseen. Ilmoittelemme suoramyyntipäivistä nettisivujemme kautta.

 

www.astikkala.fi

Huhtikuu 10, 2017

 

ASTIKKALAN NETTISIVUT OVAT AUKI!

 

Olemme vihdoin saaneet uudet nettisivumme julkaistua. Tervetuloa tutustumaan sivujemme kautta Astikkalan tuotteisiin ja palveluihin!

Tällä “Ajankohtaista” välilehdellä julkaisemme ajankohtaisia uutisia, kuten tietoa tuotteistamme, tarjouksia, reseptejä ym. Täältä löydät myös ajankohtaista tietoa suoramyyntipäivistämme.

 

www.astikkala.fi

 

Astikkala Oy

 

Astikkalantie 8

59800 Kesälahti

 

myynti(at)astikkala.fi

 

Y-tunnus 19678890